Tramer sorgulama Sms? Tramer kaydı Nasıl sorgulanır? Araçta Tramer kaydı olması Sorun olur mu?

Tramer sorgulama Sms? Tramer kaydı Nasıl sorgulanır? Araçta Tramer kaydı olması Sorun olur mu?

Tramer sorgulama Sms numarası? Tramer kaydı Nedir? Araçta Tramer kaydı olması Sorun olur mu? Tramer kaydı olan araç alınır mı?

Tramer Kaydı Nasıl sorgulanır?

Cep telefonunuzun msj yaz bölümünden aracın plakasını msjyazma alanına girerek 5664 nolu telefona kısa msj ile gönderdiğinizde, sorguladığınız araca ait Tramer kaydı gelecektir.

Aşağıdaki resme tıklayarak ilgili diğer konularda bilgi alabilirsiniz.

Resimli olarak araç hasar kaydı sorgulama işlemleri

Tramer Kaydı Nedir?

Tramer kaydı aracın karışmış olduğu kazaların kayıt altına alınması demektir. Ülkemizde daha çok efsanelerle anılan ve trameri çok korkunç bir şeymiş gibi gösteren kişiler aslında insanları kuralsızlığa sevketmekte ve tramer konusunda yanlış bilgilendirmektedir.

Hasar kaydı sildirme nasıl yapılır?

Hasar Kaydı Pert kaydı aynı şey mi? aşağıdaki resme tıklayarak ilgili haberlere ulaşabilirsiniz.

Trameri olan değil olmayan arabadan korkmak gereklidir. Çünkü tramer kaydı tutanak tutulan araçlarda yapılan tüm işlemlerin kaza detayının kayıt altına alınması demektir. Ülkemizde yüzbünlerce kaza olmaktadır. Alacağınız aracın sağlamlığı açısından kazanın oluş şeklide önem arz eder. Ufak bir sürtme de kazadır. Şasinin zarar gördüğü çarpışmalar da kazadır. Tramer kaydı 5000 TL 3 parça boyalı olan bir araç mı yoksa tramersiz 3 parça boyalı bir araç mı? Bu soruda bilinmesi gereken en önemli detay tramersiz araçta 3 parça boya harici hangi işlemlerin yapıldığıdır. Araçta dışarıdan ustaların anlayacağı işlemler haricinde başka işlemler var mıdır? Servis ve kasko marifetiyle yapılan işlemlerde rakamın yüksek çıkması genelde insanları korkutmakta ve tramere girmeden kayıtsız bir şekilde araçlarını onarmaya sevketmektedir.

Tramer Kaydı Yoksa Araç kazasız mıdır?

Trmaer kaydının olmaması aracın kazasız yada hasarsız olduğu anlamına gelmez. Çünkü yalpan birçok kazada karşılıklı tutanak dahi tutulmamaktadır. Bunun sebebi ehliyetsiz, alkollü yada %100 suçlu olan kazalarda kasko bozulmasın, aracın sigortasız olması, ehliyetsiz sürücüler, Park halinde tek taraflı çarpmalar gibi sebepler vardır.

Tramer kaydı olmadan yapılan onarımlar gelişigüzel idare etsin yeter gibi yapıldığından araç eski sağlamlığına kavuşamayabilir. İşi ehline yaptırmadan ucuza mal ettiğinizde aracınız zamanla arıza verir, kazaya sebep olabilir. Yapılan boya vb işlemler zamanla kendini belli eder.

Kaskom Bozulmasın

Bazı araç kullanıcıları karıştıkları kazaların boyutları çok büyük değilse kaskosunu bozdurmak istemez. Hem kaskoya yılda 1000 TL ortalama para ödeyip hem de kaza esnasında kaskoyu kullanmamak saçma bir düşüncedir. Kaskodan alacağınız indirim de kaskoyu kullanmadığınız sürece bir anlam ifade etmeyecektir.

Yorumlar

Daha Fazlası