Plaka Şasi Hasar Kaydı Sorgulama, Araç geçmişinde değişen parça sorgu, Kaza Tutanak Sorgusu Nasıl Yapılır?(Resimli Anlatım)

Plaka Şasi Hasar Kaydı Sorgulama, Araç geçmişinde değişen parça sorgu, Kaza Tutanak Sorgusu Nasıl Yapılır?(Resimli Anlatım)

Hasar Sorgusu Tüm Detaylar

İkinci El araç alacaklar için bir aracın geçmişiyle ilgili endişelerini gidermesi için aşağıda belirtilen sorguları mutlaka yapmaları gerekir. Aksi halde Km sahtekarlığına maruz kalabilir yada pert (ağır hasarlı) bir araç alabilirsiniz.

HASAR KAYDI SORGULAMAK İÇİN

  • Plakayı yazın,5664'e gönderin.

Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi aracın önceki yıllarda girdiği muayenebilgileri cep telefonunuza gelir.Daha sonra aracın ERP eksper raporu olan kazalarının ayrıntılarına bakabilir. Kaza yaptığı dönemde kaç km deolduğunu anlayabilirsiniz. Bu km teyidi açısından önemlidir.

İkinci El araç alırken Km mi Önemli Model Yılı mı?

DEĞİŞEN PARÇALAR VEİŞÇİLİK MİKTARLARINI ÖĞRENMEK İÇİN

  • ERP(Eksper Raporu) olan kazalarda değişen parçaları öğrenmek için

PARCA boşluk PLAKA boşluk HASAR TARIHI yazıp sorgulama yapabilirsiniz.

KM OYNANMIŞ ARACI NASIL ANLARIM.(TIKLA-ÖĞREN)

ARACIN DETAY BİLGİLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN

  • DETAYboşluk Plaka yazıp 5664'e gönderin.

Aracın markası modeli, plaka değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, araç türü değişimi olup olmadığı, son sahiplik süresi, yürürlükte kaskosunun olup olmadığı, trafiğe çıkış tarihi, toplam kaskolu olduğu süre ve toplam kaskosuz olduğu süre bilgileri msj olarak telefonunuza iletilecektir.

2. EL GALERİDEN Mİ SAHİBİNDEN Mİ ALINIR?

  • KAZA TESPİT TUTANAĞI SORGULAMA
  • Trafik kazasına karışanların kendi aralarında tuttuğu Kaza Tespit Tutanağı (KTT) sorgusu için: KTT boşluk plaka yazın5664'e gönderin. Kazaya karışanların kusur oranları cebinize gelsin. Bu servis ile kazaya karışanların kusur oranlarını da öğrenebilirsiniz.

EKSPERTİZ NEDİR? EKSPERTİZDE NASIL YAPILIR. ARACIN HANGİ KISIMLARI İNCELENİR? (TIKLA- ÖĞREN)

  • ÖNEMLİ HATIRLATMA
  • Sorguladığınız araçlar için 2003 sonrası bilgiler görüntülenebilmektedir.
  • Bir defaya mahsus cam kırıkları hasar kaydı görünmemektedir.
  • Sadece kişilerin kendi arasında tuttuğu tutanaklar işlemdedir polis yada jandarma bu kapsamda gösterilmez

Yorumlar

temiz2-com
Hasan Bey verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Araçların şasi Numaralarının oluşturulma mantığına göre yapılmış güzel bir site..
Hasan Tanrıverdi
Şasi numarasını http://www.sasisorgulama.com sitesi ile ruhsattaki bilgilerini uyuşuyormu diye kontrol ediyorum, sonrasında ikinci elde satış işlemi için notere gidiyorum. Öncesinden teyit etmekte fayda var.

Daha Fazlası