Aylık Kasko nasıldır? Aylık kasko neleri kapsar? Aylık Kasko ne kadar?

Aylık Kasko nasıldır? Aylık kasko neleri kapsar? Aylık Kasko ne kadar?

Aylık Kasko nedir? Aylık kasko ile normal kasko farkı var mı? Aylık kasko daha mı ucuz vb bir çok sorunun cevabı bu yazımızda.

Aylık Kasko Nedir? Ne Faydası Var ?

Nasıl ki cep telefonunuzun faturasını yada elektrik faturanızı aylık ödeyebiliyorsanız kaskonuzu da aylık ödemek ister miydiniz? Bazı kasko firmaları müşterilerinden gelen talep üzerine aylık kasko uygulamasını başlattı. Bu sayede kullandığınız kadar ayın bedelini ödüyorsunuz. Kredi kartınızın limiti ile ilgili sıkıntılarınızda olmuyor.

Muafiyetli Kasko Nedir ?

Yurt dışında kasko ve sigortam geçerli mi?

Aylık Kasko Sistemi Nasıl İşliyor?

Sigorta şirketleri müşterilerine araçlarını kullanmadıklarında kaskolarını durdurabilecek ve bu sayede kullandığı kadar ödeme yapabileceği "Durdur-başlat" özelliğini de sunuyor. Durdur-başlat özelliğini kullanan firmalardan UniKasko mobil uygulaması üzerinden kolayca aktive eden müşteriler, kasko teminatları aynen devam ederken daha az ücret ödeyecekler. Bu sistem sayesinde istediğiniz zaman diliminde örneğin yaz tatilinde aracınızı kullanmayacaksanız aracınızın kaskosunu ödemeniz gerekmiyor.

Kasko sigortası neleri kapsar neleri kapsamaz?

Aylık Kasko Kullansam Aracım Yine Korunur mu?

Aylık kaskonun müşteri teminatları açısından normal kaskodan bir farkı yok ancak ödeme şekli farklı. Aylık yada yıllık olması fark etmez kaskonuzun fiyatının yanı sıra teminatlarını mutlaka okumanızı öneririz.

Kasko yaptırırken nelere Dikkat etmeliyim?

Küçük hasar için kaskoyu bozmak mantıklı mı?

Yorumlar

Daha Fazlası