Sigorta Fiyatları Düştü mü? Sigorta Fiyatları Ne Zaman Düşecek?

Sigorta Fiyatları Düştü mü? Sigorta Fiyatları Ne Zaman Düşecek?

Sigorta fiyatları konusunda gelen şikayetler sonrası hükümet yetkilileri bir takım düzenlemeler yaparak sigorta şirketlerini uyardı Detaylar yazımızda..

TRAFİK SİGORTASI ZORUNLU MU?

Karayolları zorunlu trafik sigortası kanun uyarınca yapılması zorunlu olan sigortadır. Kaza sonrasında "karşı taraf" diye tabir ettiğimiz kişilerin mal yada can hasarları için kazadaki hata payına bakılarak bazen kısmen bazende tamamını karşılaması olayıdır.

SİGORTA FİYATLARINDA İNDİRİM ve TAVAN FİYAT UYGULAMASI

Sigorta fiyatları konusunda gelen şikayetler sonrası hükümet yetkilileri bir takım düzenlemeler yaparak sigorta şirketlerini uyardı. Başbakan yardımcısı Mehmet ŞİMŞEK'e konu ile ilgili yöneltilen soru üzerine; "Son yıllarda Zorunlu Trafik sigortasında son yıllarda önü alınamayan bir yükseliş görülmekte, ve bu artışa gerekçe olarak bazı yargı kararları gösterilmekteydi bunlarla ilgili düzenleme yaptık ancak sigorta firmalarından gerekli desteği göremedik"

"Bir üst limit getireceğiz ancak bu geçici süreli olacak"

Bu şekilde bir tavan fiyat uygulaması gelirse bu otomatik olarak bir fiyat tarifesine dönüşeceği için serbest piyasadan çıkılmış olacağından geçici bir uygulama olması sigorta şirketleri açısından iyi olacaktır.

TRAFİK SİGORTASI YAPTIRMAZSAM NE OLUR? (tıkla-öğren)

Hasarsızlık İndirimi Nedir?

Kasko Hangi durumlarda bozulur mini Onarım Nedir?

YENİ EHLİYETLER VE EHLİYET ALMA YAŞI HAKKINDAKİ SON GELİŞMELER İÇİN TIKLA

Aracıma Yanlış Yakıt Konuldu ne yapmalıyım? Hukuki Olarak Hakkımı Nasıl Ararım?

Kaza Esnasında ve Sonrasında Ne Yapmak Gerekiyor? (Tıkla-Öğren)

Yorumlar

Daha Fazlası