Aracımın Teyp Kodunu Nasıl Bulabilirm

Aracımın Teyp Kodunu Nasıl Bulabilirm

Aracınızın teyp kodunu mu kaybettiniz? , Aracınızın Aküsünü değiştirirken teyp kodu olmadan değişitirilebilir mi? Standart teyp kodları nedir?

Teyp Kodları Sorunları

Genelde araçlar sürekli el değiştirdiğinden sıfır alınırken alınan teyp kodları zamanla kaybolabilir. Aracınızın akü bağlantısı koptuğu anda teybiniz kendini çalınma vb karşı koruma altına alacaktır. Şifreyi bilmeyen kişinin teyibi açması mümkün olmayacaktır. Genelde akü değişitirilmesi vb durumlarda teyp kodu girilmeden aracınızın teybini tekrar kullanamazsınız.

Teyp Kodsuz Akü Değişitirilebilir mi?

Teyp Kodunu Nerede Bulabilirim

Araçlarda genelde teyp kodları servis kitapçığında standart olarak bulunur. Bazı araçlarda ise şöför tarafı güneşliği içerisinde yapıştırılmış vaziyette de bulunabilir. Bunlardan sonuç alamadığınız durumlarda 0000 , 1111, 5555, 1234 gibi şifreler denenebilir. Tabi bu şifreler belli sayıda denendiğinde teyp kendini korumaya alır ve 30 dk yada daha fazla tekrar kod girmenize izin vermez.

Servise Gitmek Zorunda Mıyım?

Tüm ihtimalleri denedikten sonra yinede teybinizi açamadıysanız artık önünüzde iki seçenek vardır. Ya teybinizi değiştireceksiniz. Yada araç elektroniği işi yapan servislere veya da aracınızın yetkili servisinden tekrar kod yükletme işlemi yapacaksınız. Genelde bu iki durumda yaklaşık aynı paraya malolmaktadır.

Yorumlar

Daha Fazlası