Aracı Vurdurarak Çalıştırmak Zararlı Mı?

Aracı Vurdurarak Çalıştırmak Zararlı Mı?

Akü Nasıl değiştirilmeli, teyp kodunuz yoksa akü değiştirme nasıl yapılmalı, Akü değiştirme yerine tam şarj nasıl olur?

ARACIMIN AKÜSÜ BİTTİ VURDURARAK ÇALIŞTIRMAYI DENEMELİ MİYİM?

Çoğu zaman bu yöntem işe yarasa da çok riskli bir yöntem olup aracınızın sente atlama diye tabir edilen ağır motor hasarına sebep olabilir. Çekici ile yada ustanın aracın yanına gelip takviye akü ile çözüm bulmasını tavsiye ediyoruz.

AKÜ BİTTİ ÇOK MASRAF ÇIKAR MI?

Kış ayları geldiğinde genelde araç aküleri zayıflar hatta bitebilir. Bu tarz durumlarda akünüzü önce kontrol ettirip ölçümde çıkan sonuçlara göre hareket etmelisiniz.Belkide aracınızın teybi yada farı açık kaldığı için aküsü boşalmış olabilir bu durumda tam şarz ettirerek sorunu çözebilirsiniz. (20 30 tl )

Ölçümlerde akünüzün ömrünü tamamladığını anlarsanız bu defa aküyü değiştirmek için 2 yol var ya çıkma bir akü 40 50 tl yada sıfır akü 180 tl ye değişim yapabilirsiniz.

Akü takviyesi nasıl yapılır öğrenmek için tıklayın

PEKİ YA TEYP KODUNUZ YOKSA AKÜNÜZ NASIL DEĞİŞTİRECEKSİNİZ.

Çoğu akü satıcısı bunu önemsemez. ve eski aküyü çıkarıp yenisini takar ve eğer teyp kodunuz yoksa teybiniz bir daha çalışmayacaktır. Bunu engellemek için aküyü değiştirmeden önce satıcıdan aküye başka bir akü ile takviye yaptıktan sonra eski aküyü söküp yeni aküyü takmasını isteyin bu sayede teyp kodu için ekstra 100-150 tl masraftan kurtulursunuz.

Yorumlar

Daha Fazlası