Modifiye ses sistemi çeşitleri nelerdir, modifiyede ses sistemi yaparken dikkat edilecekler?

Modifiye ses sistemi çeşitleri nelerdir, modifiyede ses sistemi yaparken dikkat edilecekler?

En ilginç ve en çok tercih edilen modifiye ses sistemlerine dair her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Modifiye Nedir?

Değiştirmek, kişiselleştirmek, ayarlamak anlamlarına gelen modifiye etmenin ruhunu yansıtan en önemlilerinden birisi belkide oto ses sistemleri modifiye ettirmektir. Modifiye işlemi ile kesinlikle unutulmamalıdır ki değişiklik yapılan sistemin orjinali kesinlikle bozulmaktadır.

Modifiye ses sistemleri Fiyatları

Aracınıza modifiye ses sistemini ekletmenin fiyat kısmına gelince bu işlem için bir üst limit bulunmuyor. Araç ses sistemi modifiyesi konusunda buna en güzel örnek olarak karşımıza çıkan 8 bin TL'ye aldığı aracına 55 bin TL lik modifiye ses sistemi taktıran kişi gelmektedir.

Modifiye ses Sistemi Yaparken Dikkat!

Ses sistemleri konusunda unutmayınız ki araç içi ses şiddeti 60 desibel iken bu sistemlerle birlikte gelebileceği noktaları bir düşünün. Bazen ses sistemlerinin şiddeti o kadar yoğun olmaktadır ki sık sık araç camlarını değiştirmek zorunda kalmaktadırlar.Ayrıca sistemin aracınıza eklenmesiyle birlikte aracın dışındakilerin rahatsız olmaması adına iyi bir yalıtım sistemine ekletmeniz kaçınılmazdır.

Çılgın ve inanılmaz modifiye ses sistemleri

Bu sistemleri aracınıza ekletmek istemek en doğal hakkınız olmakla birlikte bunların gerekli projelerinin hazırlatılıp Trafikteki ilgili birim tarafından ruhsatınıza eklettirmeniz yasal zorunluluktur. Sizler için seçtiğimiz bazı modifiye ses sistemlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Yorumlar

Daha Fazlası