Cam Filmi Ruhsata İşletme 2017 mümkün mü?

Cam Filmi Ruhsata İşletme 2017 mümkün mü?

Cam Filmi Muayeneden Geçer mi? Cam Filmi 2017 Yılı Yasaklandı mı? Cam Filmi ruhsata işlenebilir mi? Tüm detaylar bu yazımızda

Cam Filmi Ruhsata İşletilebilir mi?

Araçlar 0 alındığında 3. yılında ve dahasonra takip eden her 2 yılda bir periyodik muayene geçirirler. Bu muayenelerde şimdiye kadar camlarda bulunan ve sonradan yapılmış olan karartma ve folyo,film uygulamaları "Camlar, Sonradan boyanmış yada sonradan film yapıştırılmış, Folyoların montaj izni yok" ibaresi ile hafif kusur adı altında muayeneden geçiyordu.Cam Filmi Muayeneden Geçer mi?

Ekim 2017 itibariyle cam Filmi yasaklandı ve kullanımı halinde trafik idari para cezası kesilmesi söz konusu oldu. Trafikten cezası olan ve muayeneden Hafif kusur olarak geçen bir durumun Ruhsata da işletilmesi mümkün değildir.TUV muayene Hafif Kusur Tablosu İçin Tıkla

Araç ilk alındığı tarih itibariyle Fabrikadan çıkışlı ve R43 onay ibareli olması halinde karartılmış camlarla kullanılması mümkündür.Cam Filmi Yasak mı? Cezası Ne kadar?

Aksi her durumda hem filmlerin söktürülmesi istenmesi hemde trafik cezası ile karşılaşmanız olası bir durumdur.Cam Filmi Nasıl Sökülür?

Yorumlar

Daha Fazlası