Honda Ve Hitachi Elektrikli Otomobil Üretecek

Honda Ve Hitachi Elektrikli Otomobil Üretecek

Elektrikli otomobil Nedir? Elektrikli otomobil özellikleri neler Honda ve Hitachi Elektrikli Otomobil Üretecek ve çok daha fazlası bu yazımızda..

Önümüzde ki 10 yıldan sonra satılan otomobillerin tamamına yakını elektrikli olacak

Otomotiv dünyası her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Sürücüsüz araçlar, Uçan otomobiller, Elektrikli otomobil modelleri havada uçuşuyor. Tüm markalar da bu değişime ayak uydurmak için arge ve yatırım çalışmaları yapıyor.Elektrikli otomobil dünyasına her geçen gün eklenen firmalar bu işte bende varım demeye devam ediyor. Son olarak Honda ve Hitachi birlikte elektrikli otomobil için anlaşmaya vardı.

Honda daha önceden hybrit otomobil üretiyordu ancak bu yeni ortaklıkla %100 elektrikli otomobil üretimi hız kazanmış olacak. Önümüzde ki 10 yıldan sonra satılan otomobillerin tamamına yakını elektrikli olacak

Büyük Ortak Kim?

Yapılan anlaşmaya göre Hitachi %51 Honda ise %49 ile ortaklıkta pay sahibi olacak. Honda 2018 yılı için 2 farklı elektrikli otomobil piyasaya sunacak ancak bu otomobillerin hangi isimle ortaya çıakcağı gizliliğini koruyor. Honda ayrıca hidrojenle çalışan otomobil konusunda da dünyada liderliği elinde bulunduruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

Elektrikli Otomobilin Motor Ömrü Ne kadar ?

Elektrikli araç çeşitleri Nelerdir? (TIKLA ÖĞREN)

Elektrikli otomobilin özellikleri nelerdir? Nasıl Çalışır? (TIKLA ÖĞREN)

Yorumlar

Daha Fazlası