Cam Filmi Cezaları İptal Edilecek mi, Cam Filmi Cezası Alanlar Nereye Başvuracak?

Cam Filmi Cezaları İptal Edilecek mi, Cam Filmi Cezası Alanlar Nereye Başvuracak?

Cam Filmi İle ilgili Bakanlar ardı ardına açıklamalar yaptı ve ceza kesilmeyeceği söylendi işte detaylar..

Cam Filmi Kontrolü İçin Yapılan Uygulamalar Durduruldu

Cam Filmi İle ilgili Bakanlar ardı ardına açıklamalar yaptı ve ceza kesilmeyeceği söylendi. En son Süleyman Soylu 8-10 gündür Cam Filmi üzerinde çalışmalar yapıldığını şuan ki yasa gereği tamamen yasak ancak belli standartlar sonrası bu yasak kalkacak ve şimdilik cezaları durdurduklarını söyledi.

Cam filmini Ruhsata İşletebilir miyim?

Peki bundan önce yazılmış olan cezalar ne Olacak?

Cam filmi uygulamasına maruz kalıp ceza yiyen sürücüler bu konuda dertli. Kimi araç kullanıcıları ise cam filmlerini söktürdü.Ancak şu anda görüşü engellemeyecek derece de olan cam filmleri serbest oldu.Hukukçular ise bu konuda itiraz yolunun açık olacağı görüşünde.

Uygun olmayan cam Filmi Muayenede Ağır kusur mu?

Cam Filmi Cezasına İtiraz Edebilir miyim?

idari para cezası alan kişiler yapılan değişiklik sonrası idareye başvurarak cezanın kaldırılması başvurusunda bulunabilecekler. Bu konuda önceki dönemlerde alınan mahkeme kararları da vatandaşın lehinedir.Eğer idare bu konuda kayıtsız kalır ve cezalar iptal edilmezse bu iş hukuken sonuçlanacak ve iade işlemi gerçekleşecektir.

Cam filmine Hangi Maddeden Ceza Kesiliyor

Araçların camında film olmasından ötürü ilgili madde :"Görüşü engelleyecek şekilde veya kaza esnasında içindekiler için tehlikeli olabilecek aksesuar , eşya ...... bulundurmak" yüzünden kesmektedirler.

Cam filmi cezası Ne kadar ?

Yorumlar

Daha Fazlası