Triger zinciri ne zaman değişir, Triger Seti Fiyatları

Triger zinciri ne zaman değişir, Triger Seti Fiyatları

Triger nedir?, Triger Koparsa, Triger Fiyatları, Triger Zinciri Ne zaman Değişir

Kayış mı? Zincir mi?

Bazı otomobillerde triger kayışı bazı otomobillerde ise triger zinciri bulunur. İki triger tipinin de malzeme yapıları gereği dayanıklılık süreleri farklılık gösterir. Triger kaç Km gider? Triger bakım süresi Ne kadardır?

Triger Set Fiyatları

Triger kayışı ve triger zinciri dayanıklılık süreleri ile doğru orantılı olarak fiyat farklılıkları göstermektedir.düşük olasılıklı olsa da triger zincirinin kopması en az triger kayışı kopması kadar tehlikelidir ve belli aralıklarla kontrol ettirilmesi doğru olacaktır. Triger Koparsa Ne olur? Ne kadar Masraf Çıkar?Sanıldığının aksine triger zinciri ömürlük değil çoğu otomobilin kitapçığında aracın zincirli mi kayışlı mı olduğu ve kaç km de bu ekipmanların değişiminin yapılması gerektiği belirtilir. Genel olarak zincir 4-6 yıl ve 150 Bin KM olarak oto kitapçıklarında belirtilir.Eğer triger zinciri koparsa motorunuzda çıkabilecek mekanik arızaların hesabını yapmak çok güç olacaktır.

Triger zincir fiyatları marka modellere göre değişiklik gösterir. bazı eski modellerde 700 800 TL iken daha yeni modellerde 1500 2000 TL fiyatlara ulaşabilmektedir.

Yorumlar

Daha Fazlası