Toyota'lar geri çağrılıyor.

Toyota'lar geri çağrılıyor.

Daha önceki yıllarda gaz pedalı sorunlarından servise çağrılan Toyota'lar bu defa Neden servise Çağrılıyor tüm detaylar..

Toyoooo Toyota.. Çıkarım senle her yola

Ülkemizde bu reklamı duymayan kalmamıştır. Toyotanın kullanıcılarına verdiği güven ve konfor tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden.Toyota hep sorunsuzluğu ve yolda bırakmaması ile bilinsede bazı kronik sorunlar toyotanın yakasını bırakmıyor. Kullancılardan yoğun şikayet alan iki arızadan dolayı 3 Milyon üzerinde araç servislere çağrılacak.

Sorun Ne?

Yeni Corolla ve Prius ve bazı diğer modellerdeki en önemli sorun Yakıt tanklarındaki sızıntı problemi. Bu sorunun olduğu araç sayısı yaklaşık 1milyon 800 bin adet. İkinci büyük sorun ise kaza esnasında yolculara zarar verme olasılığı tespit edilen Perde Hava yastıklarında meydana gelen arızalar. Hava yastıklarınız da şişme ve pompalarında arıza olabilir.

Hangi ülkelerde Geri Çağırma Söz konusu

Japonya, Kuzey Amerika ve avrupadan 140 bin araç Hava yastığı arızası bulunan Prius, Lexus modelleri. Genelde bu araçlar 2008-2012 yılları arasında üretilen araçlar. 1 milyona yakın araçta ise 2 arıza birden bulunuyor ve bu araçlar da servisin yolunu tutacak gibi görünüyor.

Yorumlar

bekir yener
Toyota ne olursa olsun bence türkiyedeki en güzel araba. Burda bahsedilen arablar zaten ülkemizde satılmıyor. avrupa arabalar

Daha Fazlası