Seat 2018 Şubat Kampanya Detayları ve Şubat Ayı Fiyat Listesi

Seat 2018 Şubat Kampanya Detayları ve Şubat Ayı Fiyat Listesi

2018 Şubat Seat Kampanya Detayları ve Şubat Ayı Güncel Fiyat Listesi bu yazımızda

2018 Şubat Ayı Seat Kampanyası Detayları ve Güncel Fiyat Listesi

Seat Şubat ayına özel 0 faiz kampanyası sunuyor. Tüm modellerde farklı faiz oranlarının uygulandığı tüm kampanya detaylarını sizler için derledik.

Seat Şubat 2018 Fiyat Listesine Ulaşmak İçin Tıkla

Seat Leon 0 Faiz Kampanyası

  • Seat başarılı ve popüler modeli Leon’un dizel otomatik versiyonu 50 bin TL’ye 24 aya yüzde 0 faiz oranı ile sunuluyor. Benzinli Leon modelleri ise 40 bin TL’ye 24 aya yüzde 0,99 faiz oranı ile sunuluyor.

Seat İbiza Faiz KampanyasıSeat Arona Kampanyası

  • Yeni Seat Arona lansmana özel 40 Bin Tl için yüzde 0,99 faiz kampanyası ile Seat Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor. Seat Arona Detaylı İnceleme İçin TıklaSeat toledo Kampanya Detayları
  • Seat’ın konfor, geniş iç hacim ve düşük yakıt tüketimi özelliklerini buluşturan Toledo’nun 1.4 TSI 125 HP Style DSG modeli 25 bin TL’ye 24 ay yüzde 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor

Seat Şubat 2018 Fiyat Listesine Ulaşmak İçin Tıkla

Seat Zubizu Kampanyası

SEAT, Leon, Yeni Ibiza ve Toledo modellerinde ZUBİZU üyelerine özel fırsatlar devam ediyor. 2017 model yılı araçlar için geçerli olan kampanya kapsamında Yeni Ibiza, %10'a varan, Leon %7’ye varan; Toledo ise %6'ya varan tavsiye edilen indirimlerle SEAT Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.

Yorumlar

Daha Fazlası