Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

Koleos Nasıldır, Koleos Türkiye Fiyat Listesi, Koleosun artı ve eksileri, Koleos Test Sürüşü ve daha fazlası bu yazımızda..

Renault Koleos Türkiye'de Satışa Çıktı

2016'da Pekinde ilk görüntüsünü veren Koleos "Hayatı Peşine Tak" sloganıyla artık Türkiye yollarında boy göstermeye yeniden başladı. Eski modeli çok fazla bilinmesede yeni modeli çok iddialı olan Koleos'u sizler için inceledik.Zarif görünümü ve heybeti detayları ile rakiplerinden daha karizmatik bir SUV. Beklentileri ve sınırları zorlayacak gibi bir izlenim veren Koleos artık rakiplerini zorlayacak gibi. Captur,Kadjardan daha kaslı oluşu benzersiz güçlülüğü, krom detayları ile adeta ben burdayım ve farklıyım diyor.

KOLEOS'UN ÖZELLİKLERİ

  • Toplam uzunluğu 4672 mm
  • Yükseklik 1678 mm

  • Başlangıç Fiyatı
  • Touch paket 162.500 TL
  • İcon paket 171.500 TL8,7 dokunmatik multimedya ekranlıR-LINK 2 ile kontrol edilen teknolojiler, TFT gösterge panelininkişiselleştirilebilmesi ve inovatif sürüşü destekleyen unsurlarıile sürüş keyfini ve araç içi rahatlığı eşsiz biçimde bir arayagetiriyor.

Elektrikliaçılır panoramik cam tavanı çok geniş ve ferah bir ortam sunuyor.Isıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar lüx vekonforu bir arada sunuyor.

ALL MODE 4x4-i teknolojisi*sayesinde her gününüz yepyeni bir maceraya dönüşecek. 2WDmodundan AUTO veya LOCK moduna rahatlıkla geçebilirsiniz.Dizel Energy dCi 175 motoru, 2000 d/d’de 380 Nm torksağlıyor. Bu sayede de daha güçlü bir hızlanma ve eşsiz birsürüş keyfi elde ediliyor.Yeni X-Tronic otomatik, size sürekli değişken şanzımanı ileakıcı, iyi tepkili ve kesintisiz tork sunuyor. X-Tronic sistemi,optimum motor hızını muhafaza ederek kontrolü eldenbırakmıyor

Renault’nun Yeni Koleos’ta kullandığı sürüş destek sistemleri sayesinde sizi modern, konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi bekliyor. Koleos her koşulu analiz ediyor ve sürücüyükorumak, uyarmak ya da ona yardımcı olmak için en uygun teknolojik çözümü hemen devreye sokuyor. Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Yokuşta Kalkış DestekSistemi veya Eller Serbest Park Sistemi sayesinde her zaman bir adım sonrasını görün.

Yorumlar

Daha Fazlası