Michael Schumaher’in Sağlık Durumu

Michael Schumaher’in Sağlık Durumu

FI Pilotu Michael Schumaher' den gelen haberler tüm yarış sever hayranlarını üzüyor!

F1 PİLOTU Schumaher VE GEÇİRDİĞİ KAZA

Fransız Alplerin de 29 Aralık 2013 tarihinde kayak yaparken kaza geçiren Michael Schumacher’in geçirdiği kaza nedeniyle pistlerden uzak kalması ailesi ve sevenlerini üzmektedir.

Michael Schumaher’in Son Durumu

Efsane pilot Michael Schumaher’in durumu ile ilgili son edinilen bilgilerde, haziran 2014 de komadan çıkan ünlü sürücünün o tarihten itibaren rehabilitasyon süreci devam etmektedir. Kazadan sonra 4 yıl geride kalmasına rağmen maalesef olumlu bir gelişme yaşanmamıştır.

Kaza sonrası 45 kiloya kadar düşen, yürüyemeyen hatta konuşamayan, sadece tekerlekli sandalye ile gezdirildiği ifade edilen ünlü sürücüye ait herhangi bir görsel paylaşımda bulunulmamıştır.

Michael Schumaher’inTEDAVİ SÜRECİNİN MALİ YÜKÜ

Michael Schumaher’in daha önce kişisel servetinin yaklaşık 700 milyon euro olduğu ifade edilen efsane pilotun yapılan tedavi masraflarının haftalık 140 bin euro gibi bir miktarı bulduğu ifade edilmektedir. Ünlü sürücünün bu durumundan dolayı sponsorlarının birçoğu anlaşmalarını iptal etmiştir.

Sevenleri ve bu spora gönül vermiş tüm otomobil tutkunları gelecek iyi haberi beklemektedir. Bizde efsane pilota Otomobilblogolarak geçmiş olsun diyoruz.

Yorumlar

Mustafa
Cocuklugumuzun efsane.pilotuydi boyle bir olay uzucu olmus. Kisa surede sagligina kavusur umarim.

Daha Fazlası