Honda Civic Sedan İnceleme

Honda Civic Sedan İnceleme

YENİ HONDA CİVİC SEDAN 2017'Yİ ALCAKLAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUMALI

Yeni Honda Civic eski 2007-2012 (efsane kasa diye tabir edilen) aracından sonraki kasasında tasarımsal anlamda müşterilerini tatmin edememiş olsa da Baştan aşağı yeniden tasarlanan ve geliştirilen Yeni Civic Sedan2017 ile ileri derece mühendislik ve sürüş heyecanı yaşatacak gibi görünüyor.

Dünyada Yılın En İyi Otomobilleri Finalistleri Belli Oldu (tıklayın)

2013 – 2016 yılları arasında çıkarılan modeline göre daha sportif ve daha göz alcı bir tasarıma sahip yeni civic, piyasaya iddialı girdi. Düzgün hatlar ve pürüzsüz kıvrımlar tercih edilen yeni civic, kusursuza yakın bir tasarım sunuyor.

Başlıca yeni özellikler

  • Anahtarsız Giriş ve Anahtarsız Çalıştırma
  • El Freni kolu yerine elektrikli park freni
  • Isıtmalı Koltuklar
  • Bu yeni özelliklerin yanı sıra iç yüzeylerin ekstra kullanışlı kalitede olması konforlu sürüş adına Yeni civic için birartı özellik.
  • Ekonomik kullanım adına yine ECON özelliğinin opsiyon olarak bulunması.

Yeni araç alacaklar için önerilerimiz.

Yeni CHR gibi bumerang stop lambaları tercih edilen sedan civic, led lambaları sayesinde daha fark edilir olmuş.

Mcpherson ön süspansiyon sistemiyle hafif ve yüksek dirençli şasi sistemiyle yakalanan denge Honda civic için artı bir özellik.

ABS fren sistemi, Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD)ve Araç Denge Kontrol Sistemi(VSA)gibi güvenlik özellikleri standart olarak sunulmakta.

AKTİF YOL TUTUŞ SİSTEMİ (AHA) Yolculuk esnasında sensörler sayesinde tutunmayı sürekli kontrol altında tutar ve maximum güvenlik sağlar.

Dünyanın en güvenli araçları hangisi işte Euro N-Cap Test Sonuçları.

Bisiklet taşıma aparatından tablet tutacağına ve ön ambiyans aydınlatmaya kadar çok ilginç aparatlar yine alıcılara ekstra ücret karşılığında sunulmakta.

Premium elegance ve excusutive olmak üzere 3 donanım paketi ile sunulan, ECO opsiyonu ile satın aldığınızda 7 bin tl ye yakın fark ödemeniz gerekiyor.

78 bin tlden başalayan yeni Honda civic en üst donanım ve otomatik vites eco modeli için ise 99.100 tl ödemeniz gerekiyor.

25-35 Bin Tl ye alınabilecek araçlar hakkında detaylı incelememiz.

Yorumlar

Daha Fazlası