En Çok Aranan Araba markaları hangileri?

En Çok Aranan Araba markaları hangileri?

Ülkelere göre 2016 yılın da arama motorlarında araba markaları ile ilgili aramalara dair her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Arama Motorlarında En Çok aranan Otomobiller

İçinde bulunduğumuz yüzyılda her şey son hızla değişmekte ve gelişmektedir. Bu değişim ve yenilenme hızını takip unsurlarından biride internet olmaktadır. Artık iyi birer internet kullanıcısı olan günümüz insanları birçok gelişmeyi sanal ortamdan tek tıkla takip edebilmektedir. Otomobil tutkunları ve yeni otomobil sahibi olmak isteyenlerin ilk durağı olan internet sayesinde otomobil dünyası yakından takip ediliyor otomobillerin karşılaştırması kolayca yapılabiliyor. Dünyanın herhangi bir noktasında otomobil dünyasında yaşananlardan anında haberdar olunabiliyor.Bu arama ve incelemeyi kolaylaştıran etkenlerin başında da arama motorları gelmektedir.Dünya genelinde en çok kullanılan arama motoru olan Google' da en çok araması yapılan araba türleri incelenmiş ve inceleme sonucunda şu veriler elde edilmiştir.

2016'da En fazla aranan otomobiller

En fazla aranan otomobil markası genel itibari ileToyota olmasına rağmen ülkelerde tamamen farklılıklar gösterebilmektedir. Örneğin ülkemizde en fazla aranan otomobil markası Renault olmuştur. Toyata markası tam 74 ülkede aramada ilk sırada , 51 ülke ile BMW ikinci sırada , Hyundai ise 17 ülke ile 3. sırada yer almaktadır.

1. Toyota

2. BMW

3. Honda

4. Hyundai

5. Chevrolet

6. Renault

7. Volkswagen

8. Mercedes - Benz

9. Fiat

10. Peugeot

11. Mini

12. Bugatti

13. Jaguar

14. Suziki

15. Volvo

Yorumlar

Daha Fazlası