Dacia 2018 Ocak Ayı kampanyası ve Ocak Ayı Güncel Fiyat Listesi

Dacia 2018 Ocak Ayı kampanyası ve Ocak Ayı Güncel Fiyat Listesi

Dacia Modelleri için kampanya şartları ve güncel Ocak ayı fiyat listesi bu yazımızda.

Daica Duster Ocak Kampanyası 10 bin TL İndirim

Dacia Duster hayali kuranlar için Dacia da bu Ocak ayına özel 10 bin TL'ye varan indirim fırsatları sunuyor.

İndirim oranları seçilmiş olan yetkili bayiler tarafından belirlenmekte olup, donanım seviyesi, renk seçenekleri ve şasiye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bayiler arası farklılıklar olacağından farklı bayilerden fiyat almanızı öneririz. Kampanya sınırlı sayıda Dacia için olup 8 Ocak 2018'e kadar geçerlidir.

Dacia 2018 Ocak Ayı Güncel Fiyat Listesi için Tıkla

Günde 25 TL'ye Duster Fırsatı

Duster Ambianca alacaklar için 1.5 Dci 90Bg 32,850 TL peşin ve 36 ay vade ve aylık 743 TL ve vade sonu 42,800 balon ödeme imkanlarıyla sunulmaktadır.

Dacia Dokker 10 Bin Peşin Kampanyası

Dacia Dokker 10 Bin TL peşin ve maksimum 48 ay vade seçeneği ve sadece %1,29 faiz oranıyla sizlerin olabilir.Daha fazla peşin ödemelerde ise 12 bin TL 12 Ay %0 faiz ile sahip olabilirsiniz.

Dacia Ticari Taksiler

Ocak ayında Dacia marka ticari taksi sahibi olmak isteyenler, taksilere özel indirimden ve kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından yararlanıyorlar.Belirtilen indirim, Dacia marka tüm binek otomobillerde geçerli olup sadece yasal ticari taksi ruhsatlı ve taksi plakalı araçlar için geçerlidir. Ticari taksi olarak kullanılmayacak, yasal taksi ruhsatı ve plakası olmadan yapılacak satın alımlarda ilgili indirim kullanılamaz.

Dacia 2018 Ocak Ayı Güncel Fiyat Listesi için Tıkla

Yorumlar

Daha Fazlası