2017 MTV Motorlu Taşıtlar vergisi Hesaplama, MTV'yi Hangi Bankaya ödeyebilirim

2017 MTV Motorlu Taşıtlar vergisi Hesaplama, MTV'yi Hangi Bankaya ödeyebilirim

MTV Temmuz fiyatları belli oldu.Otomobil arazi taşıtları ve kamyonet grubu araç vergilerini sizler için tablo halinde derledik.

2017 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi)

Karayolları Trafik Kanununa göre trafiğe kayıtlı tüm motorlu taşıtların yıllık ödemesi gerekn vergi tutarıdır ve eşit 2 taksit halinde ödenir. Motorlu taşıtlar vergisi tüm kamu ve özel bankalardan ödenebildiği gibi isterseniz de bankaya gitmeden , aracın bulunduğu ilin vergi dairesine, isterseniz banka hesabınızdan internet bankacılığı üzerinden, isterseniz de internet vergi dairesi www.gib.gov.tr adresinden online olarak ödeyebilirsiniz.

2017 Yılı Temmuz Vergileri Ne kadar?

  • Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan tabloya göre otomobil ve motosiklet grubu araçların ödeme tablosu aşağıdaki gibidir. Otomobil ve Motosiklet grubu araçların MTVsi motor hacmi ve Yaş aralıklarına göre belirlenmektedir.

Kamyon Kamyonet Minibüs Otobüs Panelvan MTV ücretleri

  • Panelvan - karavan grubu araçların vergileri yaş ve Motor hacmine göre alınırken, Minibüsler de sadece yaş gurubuna göre,Otobüslerde yaş ve yolcu kapasitesine göre vergiye tabi tutulurlar. Kamyon Kamyonet ve çekiciler yaş aralığı ve ağırlıklarına göre vergiye tabidirler.

Yorumlar

Daha Fazlası