Seramik Kaplama Nedir, Seramik Kaplama Fiyatı Ne kadar ?

Seramik Kaplama Nedir, Seramik Kaplama Fiyatı Ne kadar ?

Seramik Kaplama Nedir, Seramik Kaplama Ne fayda sağlar, Seramik Kaplama Kaç TL ve çok daha fazla sorunun cevabı bu yazımızda.

Seramik Kaplama Ne İşe yarar

Araçlarımız bizler için çok değerlidir. Araçlarımızı gözümüz gibi korusakta bazı dış etkenlere karşı çaresiz kalıyoruz. Hava kirliliği asit yağmurları, Kuş pislikleri ve bunlarla güneşin birleşmesi sonucu aracımızın boya ve kaportasında deforme ve matlaşmalar meydana gelmektedir. Seramik kaplama ile aracınızın boyasına ekstra parlaklık katarak doğadan kaynaklı birçok olumsuzluğa da aracınızı hazır hale getirmiş olursunuz.

Boyanın yüzeyine uygulanan bu ürün kırılmaz cam filminin telefonunuzu koruduğu gibi aracınızı korur.

Seramik Kaplama Kaç Yıl Aracımı Korur

Seramik kaplamada yine kullanılan ürün, kalıcılık açısından önemlidir ve bu konuda piyasada kendini ispatlamış bir hayli ürün vardır. Ürün kalitesine göre değişmek üzere İyi bir ürün tercihi ile aracınızı seramik kaplama yaptırdığınız takdirde 2 yıl ile 5 yıl süre ile aracınızı koruma altına almış olursunuz.Aracınızı kılcal çizik ufak darbelerden korumuş olursunuz. Seramik kaplama sonrasında çizik oluşsa bile polisaj uygulanarak bu çizikler giderilir.

Seramik Kaplama Kaç TL

Seramik kaplama ürün fiyatları değişkenlik gösterse de 2 Bin TL civarında bir ürün kalite açısından üst düzey bir üründür. Bazı reklam sitelerinde 300-500 TL'ye bile seramik ürünleri satılmakta. Oto sanayilerde seramik kaplama adı altında uygulaması ile birlikte 1000 TL ye yapılan ürünlerde 1 yıldan fazla koruma sağlamak pek mümkün değildir. Bu uygulamayı yaptıracaksanız iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Daha Fazlası