Opel Astra 1.4Motor Nasıldır? Çekiş Problemi Var mı?

Opel Astra 1.4Motor Nasıldır? Çekiş Problemi Var mı?

Opel Astra 1.4 Hakkında kullanıcı Yorumları, Opel Astra LPg uyumu ve Çekiş Problemi Hakkında detaylı bilgiler..

Opel Astra 1.4 Motor Nasıldır?

Opel Astra 1.4 denildiğinde Otomobil kullanıcılarının bir kısmı ön yargılı olarak "Pek tutmuyor" denmektedir. 1.6 motor seçeneğine göre 1.4 motor seçeneği çekiş açısından daha zayıf kaldığı kesindir.Ancak 1.4 motor 90Hp gücüyle çoğu 1.6 motorun performansını aratmamaktadır. 1.6 motor astralar ise 100HPdir arada çok büyük fark yoktur.LPG uyum noktasında kusursuz sayılabilecek bir motora sahip 1.4 Opel Astra yakıt tasarrufu konusunda ise efsane sayılabilecek derece de ekonomiktir.1.6 motora göre 3 LT daha az LPG tüketimi mevcuttur.2004 model öncesi Astra'larda daha düşük beygirli araçlar vardır. Bu araçların çekişi hissedilir derece de daha azdır. Bu kötü algının temel sebebi bu araçlardır.

İkinci Elde 1.4 Neden Tutmuyor?

Türk otomobil severlerin birçoğu 1.6 motor konusunda seçicidir. 1.6 motora göre daha güçlü sayılabilecek dizel araçlar ise maddi olanakları ve istekleri daha güçlü araçlar olanlar için ideal olunca. 1.4 motor Opel kendine 3. sırada yer bulabiliyor. İkinci el alım satımı zayıf olmasının temel sebebi bu olsada daha gizli bir sebep ise insanların 1.4 hakkında kullanmadan ve bilgi sahibi olmadan yaptıklarımı olumsuz yorumlarıdır.

Astra Yol Tutuş ve Güvenlik

1.4 Motor astra ile diğer dizel yada 1.6 benzinli motor Astra aynı kasaya sahip. şehir içi kullanımı ve süspansiyonu sert olan Opel yol tutuş açısından gayet tatmin edici güvenlik ekipmanları ise orta düzeydedir.

Yorumlar

Daha Fazlası