Honda Civic Elegance, Toyota Corolla Advance Teknik Karşılaştırma

Honda Civic Elegance, Toyota Corolla Advance Teknik Karşılaştırma

Araç alacağım diyorsanız ve sizde kararsızsanız bu yazımız size hitap ediyor. Toyota Corolla Advance modeli ile Honda Civic Elgance Modellerinin teknik karşılaştırması bu yazımızda.

Honda mı Toyota Mı?

İki japon devi Honda ve Toyotanın gözde modellerinin otomatik viteslerini karşılaştıracağımız bu yazıyının yanı sıra Alman Mı Japon mu yazımıza da göz atmak isteyebilirsiniz. (ilgili yazı için buradan)

Toyota Corolla Advance (premium olan en dolu modelin alt versiyonu) ancak piyasada en çok rağbet gören paketi ile yine Hondanın excusitiveden bir alt donanım olan Elegance modellerinin teknik karşılaştırmasını yapacağız.

Corolla Advance mi Civic Elegance mı?

C sınıfı bu iki aracı kafanızı karıştırmadan teknik detaylarla boğmadan işinize yarayacak özet bilgiler vererek karşılaştıracağız. Araç segmentleri hakkında detaylı bilgiler için.

  • Sedan ve Benzinli iki araç kıyaslandığında Honda 125 HP Sohc İ V-tec atmosferik (tüp takılabilen), Toyota ise önceden avensiste kullandığı 132 HP'lik valvematic atmosferik (tüp takılabilen) motoru kullanmaktadır. İki aracında LPG uyum konusunda herhangi bi sıkıntısı yoktur. Ancak fabrikasyon olmayan montajlarda genelde Honda da benzin ibresinin LPG kullanımına bağlı düşüşleri gözlenmektedir.
  • Toyota 452 LT Honda İse 440 LT bagaj hacmine sahip. Hondanın yeni Kasasında ise 520 LT bagaj hacmi mevcut.
  • Hondada Sunrrof var ancak Toyotada Sunrof yok.

Corolla Civic Performans KarşılaştırmasıCorolla Civic Müzik Eğlence Ekran vb KarşılaştırmasıCorolla Civic Cam ve Ayna Özellikleri KarşılaştırmasıCorolla Civic Far Aydınlatma Özellikleri Karşılaştırması

Corolla Civic Güvenlik Özellikleri Karşılaştırması

Yorumlar

Daha Fazlası